Главно мени
Дома За Нас


horizont-rabota.com.mk е веб страна на која можете да најдете или да понудите работа, креирате биографија или да го пронајдете вистинскиот работник за отвореното работно место во вашето претпрјатие.

Нашата мисија е да понудиме референтен извор на информации и алати за почеток или унапредување на кариерата, т.е. осигурување на квалитетен B2B (Business To Business) сервис за претпријатија, т.е за нивните HRM (Human Resources Management) оддели.

Клучни вредности на агенцијата за посредување при вработување Хоризонт се транспарентноста, ефикасноста и професионалноста и со тоа се одвојуваме и сме препознатливи кај клиентите.

Ние нудиме:

 • Бесплатно огласување за потребите на клиентот
 • Head hunting
 • Регрутација
 • Селекција
 • Интервјуа (структурирани и додатни по барање на клиентот)
 • Тестирања
 • Работа со конкретни случаи

Меѓу другото нудиме и:

 • Чување на деца
 • Нега и чување на стари подвижни и неподвижни лица со 8,12,24ч
 • Домашни помошнички
 • Хигиеничарки

Имајќи ги сите информации добиени од кандидатот доаѓаме до најдобрите кандидати за соодветната работна позиција.

Бидејќи времето е пари, ние го заштедуваме вашето време и на тој начин Вашата компанија може да се фокусира на вашата специјанлост на работење, остварувајќи успешен развој на пазарот.

 
Статистика
Гледања на содржината : 211940
Присутни гости
Има 8 гости присутни